به قلم دوست گرانقدر ✍ #علی_زیوری
1⃣ در گروهی تلگرام مطلبی را می بینم که شاید صدبار از مدتها پیش آنرا دیده ام:
“…دوستان عزیز در بیمارستان تریتا یکی از پروفسور های معروف دنیا جهت ویزیت بیماران سرطانی به صورت رایگان خدمات ارائه می دهند…” و لیستی از هشت شماره تلفن همراه که عنوان دکتر برایشان آمده است.
*
2⃣ ساعت نه و نیم شب است. گوشی تلفن ثابت را برمی دارم و یکی یکی آن شماره ها را می گیرم. از مجموع هشت شماره موبایل داده شده در پیام،سه تای آنها خاموش است،دو شماره مشغول است، یک شماره در دسترس نیست، یک شماره جواب نمیدهد و یکی هم ریجکت میکند.
3⃣ تنها تلفنی که پاسخگوست تلفن بیمارستان تریتا ست که همان اول،وقتی داخلی بخش سرطان را می گیرم پیغامگیر آب پاکی را روی دستم میریزد و میگوید: ” تبلیغاتی که در تلگرام منتشر شده مربوط به بیمارستان تریتا نیست و هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن نداریم”.
4⃣ داخلی واحد اطلاعات را میگیرم. اسم چند تا از پزشکان درج شده در مطلب تلگرامی را می برم و میپرسم آیا در آن بیمارستان هستند؟ لیستش را مرور می کند و می گوید:” من در این لیست ندارم آنها را”. کمی که بحث می کنم متوجه میشود که من هم از خوانندگان پیغام تلگرامی هستم.
5⃣ متصدی اطلاعات بیمارستان این پیام را یک جور مردم آزاری میداند میگوید:”سه سال است که این شایعه مدام در حال انتشار است. تنها کسی که در آن لیست درست است پروفسور فیروزان است که در آلمان ساکن است و سالی چند بار به این بیمارستان میآید و هزینه های ویزیت ایشان هم رایگان نیست.”
6⃣ سری به گوگل می زنم و تایپ می کنم”تلگرام+بیمارستان تریتا” اینجا هم بازار داغ است . چند خبرگزاری، گزارشهایی نوشته اند و با مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان تریتا آن مطلب را شایعه اعلام کرده اند”
*
7⃣ ? من می مانم و کنجکاویهای خبرنگارانه درباره انگیزه اصلی منتشر کننده این پیام!!! عجیب است که ذهن انسان، در این گونه مواقع ، به شدت دنبال قضاوت های شتابزده است که باید از آن حذر کرد.
✍به قلم #علی_زیوری
⭕️در صورت تمایل میتوانید با کلیک روی کانال زیر و عضویت در کانال ، مطالب ما را دنبال کنید .
@MasoodAtri